Bas de Rode Voorwaarden

Algemene voorwaarden

De leerling koopt een strippenkaart met een tegoed van 5 of 10 lessen. Het totaal aantal lessen op deze kaart wordt vooruit betaald. Betaling in twee termijnen is eventueel mogelijk.

De leskaart is persoonsgebonden en is 1 jaar lang geldig na dagtekening. Bij voortijdig stoppen met de lessen worden de nog openstaande lessen op de kaart niet gerestitueerd of overgezet naar eventuele andere personen.

De lessen worden per keer met de docent afgesproken, afhankelijk van de beschikbaarheid van leerling en docent.

Lessen kunnen tenminste 48 uur van tevoren door de student worden verzet. Wanneer een les minder dan 48 uur van te voren door een leerling wordt afgezegd, wordt deze als een gemiste les in rekening gebracht.

In geval van ziekte van de docent worden lessen verplaatst. Bij ziekte van de leerling worden lessen in principe niet ingehaald of gerestitueerd.

De lessen zijn in principe op individuele basis. Bij voldoende animo kan een paar keer per jaar een les in groepsverband worden gegeven.

Tijdens lessen, voorspeelavonden en of andere activiteiten van Bas de Rode kunnen foto’s gemaakt worden. Deze kunnen op zijn website, Facebook en Instagram te zien en te downloaden zijn. Bij deelnemen aan betreffende activiteiten geeft u hier automatisch goedkeuring voor, tenzij u expliciet aangeeft hier niet mee akkoord te gaan.

Geverifieerd door MonsterInsights