Bas de Rode Cello huren of aanschaffen

Cello: huur of aanschaf?

Om cello te spelen, te kunnen oefenen en te lessen, is het belangrijk dat je een instrument hebt. Je hoeft er natuurlijk niet direct zelf één te kopen, je kunt er het best eerst één huren. Zo zijn er voor de kleine beginners speciale cellootjes die alles kunnen wat op de grote cello’s ook kan, maar die een stuk kleiner zijn. Samen kijken we welke maat bij je past.

Ik heb zelf een paar cello’s die leerlingen met korting bij mij kunnen huren. Heb ik niet het juiste instrument beschikbaar, dan kan ik je natuurlijk adviseren welke vioolbouwers instrumenten verhuren. Zo kun je bijvoorbeeld een cello huren, kopen en/of laten repareren bij Maas Vioolbouw.

Wil je je eigen instrument aanschaffen, maar kun je hierbij wat hulp gebruiken? Ik help je graag op weg.

Wat vinden de leerlingen?

Marie

Nooit gedacht dat ik na mijn 60e nog mijn droominstrument zou gaan leren bespelen. Dankzij Bas’ kundige, kritische maar bevlogen én geduldige aanpak, kom ik elk week verder en zijn les en studie een feest.

Miep

Ik heb pas een paar maanden les en ben super enthousiast. Alhoewel niet alles vanzelf gaat blijft Bas geduldig, optimistisch en zeer gedreven. Zijn lessen zijn serieus, maar ook gezellig en vol humor. Kortom, een geboren docent!

Sabine & Paul (10)

Was für ein kompetenter und zugleich einfühlsamer und humorvoller Cellolehrer, der noch dazu fließend Deutsch spricht! Ein großer Glücksfall für unseren 10-jährigen Sohn. Unbedingt empfehlenswert!“

Lenny

Bas is the best, want na zijn cello-les, kun je niet meer cello-less leven!

Dorine

Ik ben later met celloles begonnen en vorder door druk werkend en privéleven niet snel maar ben heel blij met elk stuk wat mooi klinkt. Ik kom dan heel blij van les terug en de hele week blijft de muziek in mijn hoofd.
Ook het samenspelen is heel leuk en stimulerend.

Julie (10)

Hoi, ik ben Julie en ik ben 10 jaar ik speel bijna 3 jaar cello en ik vind het superleuk om te doen. Bas is een leraar die aardig is en iets uitlegt als je iets vraagt.
Ik vind Bas een hele goede leraar, omdat hij humor heeft en je tegelijkertijd wat leert. En ik hoop dat ik nog meer dan 100 jaar les bij hem heb!

Tim (trailrunner)

“En eindelijk kwam mijn lang gekoesterde wens uit en zat er op 4,5km een cellist helemaal in het donker suites van Bach te spelen, begeleid door meerdere uilen, I kid not! Thanks Bas de Rode. Topavond”

Isabelle (10)

Ik vind samenspelen het leukst!

Anastassiya & Sophie (6)

Sebastian’s teaching method works wonderfully for my 6 year old daughter, who really enjoys his playfully engaging and very patient, gentle approach. She loves the quickly learned “cool cello tricks” he often gives at the end of the class to keep the motivation going.

Sophie

Jouw lessen zijn: positief, inspirerend, triggering, gedegen en vooral leuk!

Geverifieerd door MonsterInsights